Despre noi

ALM Automobile

ALM AUTOMOBILE

Indiferent că doriţi să vă achiziționați un automobil sau doriți să vă schimbați mașina actuală cu una mai nouă și mai performantă, ALM Automobile este dealer-ul care vă poate ajuta și vă poate asigura rapiditate, eficienţă, satisfacţie în procesul de achiziție al unui automobil.

VALORI DE BAZĂ

Vă ajutăm să vă economisiți timp și să evitați drumurile lungi de la un dealer la altul, vă garantăm siguranță, confort și profesionalism. Venim în sprijinul clienților cu o gamă largă de automobile rulate, atent selecționate și verificate.

  • Selecție robustă de automobile.
  • Automobile atent selectionate care să vă asigure siguranța și confort.
  • Gamă largă de servicii auto.
ALM Automobile

GALERIE ISTORIC AUTOMOBILE

AVANTAJELE NOASTRE

Indiferent că vă doriţi să vă achiziționați un automobil sau că vă doriți să vă înlocuiți mașina, noi vă punem la dispoziție o gamă largă de autovehicule și totodată vă putem aduce la comandă într-un scurt timp mașina dorită de oriunde din spațiul european.

Consultanții noștri sunt pregătiți să vă ajute în luare deciziei potrivite, dar și să vă consilieze în obținerea finanțării necesare pentru achiziționarea unui automobil. Totodată, vă putem ajuta cu documentele necesare pentru vinderea și achiziționarea unui vehicul, cu verificarea tehnică.

Autoturismele comercializate de societatea noastră se vând cu garanţie de până la 12 luni. De asemenea oferim istoric complet de service pentru fiecare autoturism, autenticitatea kilometrilor fiind garantată. Toate aceste aspecte vor fi trecute în factura de vânzare cât şi în contractul de garanţie.
În plus, vă putem aduce în siguranță mașina dorită chiar la dumneavoastră acasă.

Selectează mașina dorită online, apasă butonul PROGRAMEAZA VIZIONARE, completează câmpurile cu datale tale și data exacta a vizionării. Te așteptăm la sediul nostru: Șoseaua Alexandriei nr.56, Bragadiru 077025, Ilfov, Romania

top-view_400x600

PARTENERI