Calculator Rate

Achiziția unui automobil îți dă bătăi de cap atunci când vine vorba despre partea financiară?

Alaturi de partenerii nostri, iti punem la dispozitie o serie de variante de credite, menite sa te ajute sa iti achizitionezi autoturismul dorit din parcul nostru.

CREDIT AUTO PRIN IFN

Exista varianta de creditare si pt clientii care au avut incidente bancare in trecut, care nu au varsta implinita de 24 ani si chiar si pt cei care sunt angajati cu salariul minim pe economie sau part time (2 sau 4 ore) cat si pt cei angajati cu contracte de munca in strainatate. In aceste cazuri finatarea se face prin MOGO IFN sau CLARET IFN. Este necesara achitarea unui avans de minim 15% din valoarea autoturismului urmand ca restul ratelor sa fie esalonate pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de crediti este de maxim 24 de ore.  

CREDIT AUTO PRIN BANCA

Dobanda incepand de la 7,9%
Achizitia in rate a unei masini se face prin intermediul unei banci colaboratoare cu care noi avem parteneriat. Masinile se pot achizitiona si fara plata unui avans in functie de gradul de indatorare al fiecarui client.

Criteriile de eligibilitate pe care trebuie sa le indepliniti sunt urmatoarele:

-Aplicantul trebuie sa fie angajat de minim 4 luni de zile la actualul loc de munca, intreruperea intre fostul si actualul sa nu fie mai mare de 30 zile in acest caz vechimea minima la actualul angajator trebuie sa fie de minim 6 luni de zile.
-Varsta minima a aplicatului sa fie de minim 22 de ani, se poate aplica si daca aveti sub 22 de ani dar in acest caz ne ajuta o vechime cat mai mare la actualul angajator.
-Bancile nu accepta intarzieri majore la credite,carduri de credit etc.
-Venitul minin acceptat este ,minimul pe economie in momentul cererii de credit 1300 ron, la pensionari venitul minim este de 900 ron.
-Perioada creditului este intre 6 luni si 60 luni.
-Timpul de preaprobare este de maxim 3h si de aprobare financiara a dosarului de maxim 48 ore.

DOBANDA DE LA

%

la creditul auto

Vă puteți calcula estimativ plățile lunare pentru următorul dvs. împrumut auto. Pur și simplu introduceți suma, termenul și rata dobânzii pentru a afla cât trebuie să achitați lunar pentru mașina dorită.

Pentru calcule avansate sau mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

Calculator Rate

Pret automobil (€)
Tipul de credit dorit (%)
Perioada finantarii (ani)
Avans (€)
Calculeaza
Monthly Payment
Total Interest Payment
Total Amount to Pay
Pentru aprobarea creditului procedura este foarte simplă. Clientul trebuie să completeze doar un Acord de verificare ANAF ( pentru confirmarea salariului net), cât și un acord de verificare la Biroul de credit (pentru verificarea istoricului său de creditare). Aceste formulare pot fi trimise ulterior, atât pe adresa noastră de email, cât și pe WhatsApp la numărul de telefon: 0770-668-668 împreună cu o copie de buletin. Absolut toate celelalte facilități oferite de firma noastră, cum ar fi: garanție până la 12 luni, garanție pt. autenicitatea kilometrajului, revizia gratuită la livrarea mașinii, se aplică și pentru acest tip de creditare. Pentru. mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la unul dintre numerele noastre de contact: 0770-668-668 sau 0771-668-668 (și pentru WhatsApp).