Servicii

ALM AUTOMOBILE

Cu o vastă experiență, vă punem la dispoziție o selecție extraordinară de mașini rulate și vă oferim suportul necesar pentru a vă putea alege sau găsi mașina potrivită.
Mizăm pe excelență și profesionalism și alegem cu grijă mașinile din parcul nostru auto situat în Bragadiru, Soseaua Alexandriei nr.56.
Venim în sprijinul clienților noștri și le oferim toate opțiunile posibile, indiferent că vorbim de mașinile disponibile în parcul nostru sau de vehicule importate la comandă.
Vă oferim consultanță auto pentru a lua decizia potrivită nevoilor dumneavoastră și totodată vă putem ajuta în obținerea finanțării pentru a vă putea achiziționa mașina dorită.

SERVICIILE NOASTRE INCLUD

 • Vânzari automobile
 • Consultanță auto
 • Asistență pentru obținerea documentelor auto
 • Buy-Back
 • Consultanță financiară
 • Leasing
 • Servicii de înmatriculare
 • Credit auto
 • Livrarea mașinii la domiciliu

REVIZIE GRATUITĂ LA LIVRARE

Autoturismele comercializate de societatea noastră se vând cu garanţie de până la 12 luni. De asemenea oferim istoric complet de service pentru fiecare autoturism, autenticitatea kilometrilor fiind garantată. Toate aceste aspecte vor fi trecute în factura de vânzare, cât şi în contractul de garanţie.

ALM Automobile
Partener Autovit

VÂNZĂRI AUTOMOBILE

Vă punem la dispoziție o gamă largă de automobile atent selecționate, în urma unui proces detaliat de verificare tehnică și estetică.                                                                         

BUY-BACK

Dacă aveți o mașină și vă doriți să o vindeți pentru a vă cumpăra un nou automobil, noi vă oferim posibilitatea de a vă ajuta. Vom face o analiză detaliată și vom încerca să vă prezentăm cele mai bune oferte.

CONSULTANȚĂ AUTO

Toate mașinile nostre sunt supuse verificărilor tehnice, însă vă putem ajută să verificați și să găsiți mașina potrivită atât în străinătate, cât și în țară.                                                                          

CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ

Vă ajutăm să vă găsiți finanțarea necesară pentru achiziția unui nou autovehicul. Partenerii noștri vă pun la dispoziție diverse pachete de finanțare, cu rate accesibile.

ASISTENȚĂ DOCUMENTE AUTO

Pentru a vă putea bucura cât mai rapid de automobilul achiziționat, vă oferim servicii de asistență pentru obținerea documentelor necesare astfel încât să evitați drumurile lungi și obositoare de la ghișeu.

LIVRARE LA DOMICILIU

Dacă una dintre mașiniile nostre din parc corespunde nevoilor dvs., trebuie doar să ne scrieți sau să ne sunați și noi v-o aducem acasă.

CONTACTEAZĂ-NE

  Nume
  Email
  Telefon
  Data

  PROGRAM
  Sunday Closed
  Monday 9:00 am - 6.00 pm
  Tuesday 9:00 am - 6.00 pm
  Wednesday 9:00 am - 6.00 pm
  Thursday 9:00 am - 6.00 pm
  Friday 9:00 am - 6.00 pm
  Saturday 10:00 am - 1.00 pm
  Ai o întrebare? Sună-ne acum!
  0770-668-668